עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/12/2015 | 12:34 | מאת: שי

ישלי עדשות חודשית dispo bio 48% מים ויש גם יומיות עדשות plus Dailies Aqua Comfort 69% מים עכשיו אומרים שיומיות יותר טובות לעין יש יותר חמצן אבל יש בהם הרבה יותר מים ואני סובל מיובש לכן קניתי תחודשיות הנושמות אז מה יוצר טוב ליובש ?

שחום שי , עדשות לא מתאימים לפי מה "אומרים" , או לפי אחוזי מים כאלה או אחרים. על העדשות להיות מותאמות לפי בדיקה ארוכה ומקיפה ע"י אופטומטריסט מיומן בעדשות מגע שיידע לאבחן בעיניים שלך מה נכון עבורך ספציפית. מקווה שעזרתי. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע