קושי בהוצאת עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/12/2015 | 10:08 | מאת: מני

שלום אני מרכיב עדשות פרק זמן קצר למדי ואולי זה רק עניין של נסיון, אבל כאשר אני בא להוציא את העדשות אני מרגיש הרבה פעמים כאילו האצבעות מחליקות על העדשות, כלומר אני מנסה לתפוס אותן ולא מצליח, זה גורם לזה שאצליח אחרי הרבה נסיונות ולעין להיות אדומה. יש איזו עצה בעניין? תודה רבה

שלום, אתה צריך הדרכה אישית נוספת , או להמתין , עניין של נסיון. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

06/01/2016 | 18:44 | מאת: אייל ברקו

שלום, אני לא הייתי סומך על תנאי ההחזקה של תמיסות שנשלחות בדואר. ההבדל במחיר הוא לדעתי זניח. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע