עניים אדומות וכואבות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/12/2015 | 23:32 | מאת: חני

שלום, לפני כבערך שנה וחצי התחלתי להשתמש באופן יומיומי בעדשות מגע. במשך כל הזמן הזה שמרתי על סטריליות מרבית החלפתי תמיד בזמן עדשות ולא יצא שנירדמתי איתן. לפני כבערך חודש, העין הימנית התחילה להיות אדומה והרגשתי לחץ בעין וכאבי ראש עשיתי הפסקה עם העדשות וכעבור שבוע כששמתי אותן שוב האדום חזר ובנוסף לכל התופעות הנוספות,ואף העין התחילה לשרוף ואז עשיתי הפסקה לשבועיים ואחרי שבועיים שמתי שוב עדשות וכבר כעבור שעתיים העין החלה להיות אדומה וזה אף התפשט לעין השניה כולל לחצים בעין וגירוי ורגישות כבדה לשמש במשך כל הזמן הזה ניסיתי להשיג רופא עניים והיה תור פנוי רק לעוד שלושה שבועות וגם הוא לא מתאים לי ללוח זמנים אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מהי התופעה ואיך ניתן לטפל בה.תודה רבה!

שלום חני , אי אפשר לענות לך ללא בדיקה בכלל וללא בדיקת רופא בפרט? בינתיים אל תרכיבי את העדשות וחיזרי אל האופטומטריסט שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע