עדשות מגע Night and Day

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

14/12/2015 | 22:36 | מאת: בן

שלום רב, ברצוני לעבור לעדשות מגע לתקופה של כמה חודשים לקראת חתונה. נתקלתי בחיפושיי בעדשות מגע חודשיות מסוג AirOptix Night and Day אשר לפי המפורט אפשר להרכיב במשך 30 יום ללא צורך בהסרתם (גם ליום וגם ללילה). שאלתי היא - האם סוג זה מומלץ בכלל ובטוח לשימוש? תודה מראש.

שלום בן ומזל טוב ! אני לא ממליץ על הרכבה ממושכת כלל. גש לאופטומטריסט שיבדוק ויתאים עדשות בהתאמה אישית ובריאה לעיניים שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע