משקפיים בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/12/2015 | 18:19 | מאת: יסמין

היי, האם אפשר לשים משקפיים במידה מינוס גם אם אני מסתכלת על משהו קרוב? האם כדאי לשים אותם כל הזמן או מומלץ רק כאשר ההתבוננות היא אל משהו רחוק? שאלה טיפשית אולי אבל היום בפעם הראשונה אובחנתי... תודה :)

שלום יסמין, בת כמה ? מה המספר שאובחן ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

23/12/2015 | 19:30 | מאת: יסמין

מידה מינוס שבעים וחמש ומינוס חמישים. אחרי קריאת עוד תגובות אני מבינה שהמשקפיים רק עניין של נוחות ואין השקה או תועלת לראייה עם או בלי משקפיים. כן?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע