תזוזת עדשות מגע בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/11/2015 | 16:21 | מאת: אליהו

שלום רב, אני מרכיב עדשות מגע חודשיות באופן קבוע (בקימור 8.4). לאחרונה התנסיתי בעדשות מגע צבעוניות (חודשיות, בקימור 8.6) מחברה אחרת וכשמצמצתי בעיניים הם היו זזות מעט מהמקום ולכמה רגעים הייתח רואה מטושטש ואת הצבע של העדשה. האם זה נגרם בגלל השוני הקל בקימור העדשות? אין עדשות צבעוניות בקימור 8.4, ייתכן שחברה אחרת בקימור 8.6 תתאים לי וכדאי לי לנסות? תודה על העזרה.

שלום, קשה לי לענות לך ללא בדיקה. אין עדשות 8.4 צבעוניות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע