3 בדיקות ראייה, 3 תוצאות שונות.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/11/2015 | 03:27 | מאת: אדיר

שלום אייל, אני סטודנט מאובחן כבעל קרטוקונוס בשתי העיניים ומשתמש בעדשות סמי סקלארל עם ראייה 6/4 בשתיי העיניים (עם העדשות כמובן). אני בתהליך התאמת משקפיים לגיבוי, ומידי פעם לתת מנוחה לעיניים מהעדשות. הייתי אצל אופטימטריסט מומחה לקרטוקונוס, מחלקת האופטומטריה בבר-אילן ואופטיקה הלפרין, בכל אחד מהם קיבלתי מספרים שונים ורחוקים אחד מהשני. אני לא יודע כבר מה לעשות. אשמח אם יש לך עצה בשבילי מה עושים במקרה כזה?

שלום, מציע לך להגיע אליי להבדק. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע