עדשות רודנשטוק או ... עבדו עלי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

31/10/2015 | 20:39 | מאת: דינה

שלום לפני כשנה קניתי משקפיים חדשות וסיכמתי עם האופטומטריס שיתקין לי עדשות רודנשטוק ושילמתי גם בהתאם , לאחרונה מישהי אמרה לי שעל העדשות האלה צריך להיות חתימת לייזר בצד העדשה ( הראתה לי שיש כזאת למשל בעדשות יפניות ... שאלתי האם זאת האינדיקצה שהעדשות שהותקנו לי הם עדשות של רודנשטוק איך אני יכולה להיות בטוחה ???. אודה לכם אם תענו לי בברכה דינה

שלום, גם בעדשות רודנשטוק יש חותמת לייזר , לפעמים ההטבעה חלשה מאוד וקשה להבחין בה. אין כזה דבר שאין חותמת. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

15/11/2015 | 21:10 | מאת: דינה

שלום בהמשך לשאלתי לגבי עדשות רודנשטוק , ענית לי כי גם בעדשות רודנשטוק יש חותמת ... ברצוני לציין כי העדשות למשקפיים שלי הן לראייה מרחוק לא מולטי פוקל לכן אני שואלת שוב אם אין חותמת עבדו מה שהראו לי שקיבלתי את המשקפיים זה שקיות של רודנשטוק מי יכול לבדוק בוודאות האם אפשר לפנות לחברה שכן שילמתי הרבה כסף וממש כואב לי ששיקרו לי אודה לך אם תוכל לכוון אותי תודה מראש דינה

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע