ניקוי עדשת מגע קשה נושמת עם אקונומיקה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/10/2015 | 16:28 | מאת: עופר

שלום רב, אודה על הדרכה בנוגע לניקוי עדשת מגע קשה נושמת עם אקונומיקה: באיזו אקונומיקה או תמיסה ייעודי המכילה נתרן תת-כלורי יש להשתמש, כמה דקות להשרות, ואיך לטפל בעדשה לאחר ההשריה. תודה רבה עופר

שלום עליך להתייעץ עם האופטומטריסט שלך, משך ועוצמת הטיפול תלויה בסוג העדשה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע