שינוי במספר המשקפיים וקושי בהסתגלות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/10/2015 | 21:52 | מאת: דליה

בת 61 מרכיבה מולטיפוקל מעל עשר שנים.לאחרונה חשתי שינוי בעיקר לקרוב ועשיתי בדיקת ראייה לאחר שמונה שנים עם אותם משקפיים וללא בדיקה.יצא שבעין ימין המס ירד במספר שלם.בעין שמאל ירד פחות.הבעייה אני לא מצליחה להרכיב את המולטיפוקל החדשים יותר מארבע שעות בשל כאבי ראש עזים ולחץ על העינים.האופטימטריסט נסה לבודד את המולטיפ והכין עדשה רק לרחוק באותו מספר עם הירידה. אך לא צלח. כאבי הראש בלתי נסבלים.כעת בנסיון שני החליף לעדשות לרחוק בלבד בהדרגה עם ירידה של חצי מספר בעין ימין שהיא יותר בעיתית ובשמאל הוריד כרבע מספר.לדעתו עלי לנסות לפחות שבועיים ולאמן את המוח לקבל המס החדש שהוא ירידה משמעותית. אני היום ביום הראשון אתם ולצערי אותו דבר ארבע שעות מקסימום וכאבים עזים ואז אני חוזרת כמובן לישנים וזה בסדר.לא יודעת איך אסבול זאת במשך שבועיים ואיני בטוחה שאין דרך יותר קצרה.השלב הבא זה להכין עבורי מולטיפ עם המס הגבוה הישן אך לטענתו זה רע כיון שאני רואה רק בעין שמאל וגם הוכיח לי זאת בבדיקה .הצילו מה אפשר לעשות.??אציין שעשיתיכעת בדיקת עינים עם הרחבת אישונים הכל תקין.אשמח לעצתכם.

שלום, האופטומטריסט שלך חייב לדעת להתמודד עם הבעיה ולתת לך פתרון , את צריכה מעט סבלנות. אם לא תצליחי פני אליי לבדיקה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע