שמירה על עדשות לא בשימוש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/10/2015 | 08:58 | מאת: א

שלום, ישלי זוג עדשות מגע חודשיות שהשתמשתי בהן כ 17 ימים. מהיום אני צריך להשתמש בטיפות למשך חודש ולא להרכיב את העדשות. כל כמה ימים צריך להחליף את התמיסה של העדשות במחסנית כדי שאוכל להשתמש בהן לעוד 13 ימים בהמשך?

שלום, עדיף לזרוק את העדשות הללו. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע