טיפות RELESTAT

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/10/2015 | 11:34 | מאת: אופיר

הייתי היום בבדיקת עיניים בעקבות אודם בעיניים. הרופאה אמרה שכנראה זו אלרגיה מהעדשות (אני משתמש בעדשות רכות הידרוג'ל של דיספו). אבל כשאמרתי לה שאני משתמש בעדשות 6 שנים ואין לי צריבה או כאב עם העדשות אז היא חשבה ואמרה שאלרגיה לעדשות צריכה בד"כ להופיע מיד בהתחלה ואולי זו אלרגיה מלכלוך או אבק ושאשתמש חודש בטיפות "רלסטט" ולא להרכיב חודש עדשות. ע"ג עלון השימוש בטיפות רשום שלאחר כ15 ד'ק מהזלפת הטיפות ניתן להרכיב את העדשות כדי שהחומר לא ייספג בעדשה. השאלה שלי היא אם במהלך החודש ארכיב לכמה אירועים ספורים בודדים ולמשך כמה שעות בודדות עדשות, לא אמורה להיות בעיה?? והטיפות האלה אכן אפקטיביות לאודם בעיניים מנסיונכם? השינוי מהיר?

שלום אופיר, הרכבת עדשות מגע תפגע בטיפול וב'הרגעות' העפעפיים מהמגע עם עדשות המגע. לא יודע מה הסיבה לאודם, יכול להיות שהרופאה צודקת ויכול להיות שלא. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע