מולטיפיקל במספר גבוה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/10/2015 | 18:35 | מאת: Guy

האם בעדשות מולטיפיקל של חברת צייס יש דגם מסוים המתאים לקוצר ראייה גבוה? ובמידה וכן מה השוני לעומת חברות אחרות?

שלום, אתה לא תאהב את את התשובה שלי...אבל... על-מנת לענות לך אתה אמור להיות אופטומטריסט , התשובה מאוד מורכבת ותלויה בגורמים רבים שהאופטומטריסט שוקל. כן , ישנם הבדלים בהתאמה של עדשות מסוגים שונים לעיניים שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע