עדשות מגע חדשיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/10/2015 | 21:03 | מאת: שיר

האופטימטריסט שלנו הכין עבור בתי בת ה 16 תכנית שנתית לעדשות (לחדשיים) הוא מספק את העדשות בכל פעם בצורה עלומה, כך שאין לנו את המרשם ואין לנו אפשרות לדעת איזה עדשות אלו. לטענתו העדשות מסיליקון מותאמות במיוחד ומתאימות לקימורים של העין. האם זה דבר מקובל והאם ניתן להחליף עדשות פעם בחדשיים?

שלום, זה שהאופטומטריסט מספק את העדשות כעלומות שם זה לגיטימי [כדי שלא תקנה אותן במקום אחר] אבל לא חוקי מצד שני. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע