עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/09/2015 | 18:02 | מאת: ירין

1. שלום הבנתי כשמתחילים להרכיב עדשות מגע האופטומטריסט עושה בדיקת עיניים ומתאים לי עדשות שמתאימות לי . כשאני התחלתי להרכיב עדשות האופטומטריסט עשה לי רק בדיקת ראייה בלבד, זה תקין. ? או שהוא היה צריך לעשות לי בדיקות יותר מעמיקות על מנת להתאים לי עדשות מגע. ? 2. הוא הביא לי עדשות של ProVision חברה טובה ? 3. אני מרכיב עדשות למשך 10 שעות ביום, המליצו לי להרכיב עדשות הידרוגל, כדאי לי ? מה ההבדל ?

שלום ירין, הבדיקה ממש ממש לא מספקת. העדשות טובות. עדיפות עדשות סיליקון היידרוג'ל , לא היידרוג'ל. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע