עלות מסגרות למשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/09/2015 | 13:52 | מאת: שירה

אבקש תשובה כנה , ואם אי אפשר אז זה בסדר גם להימנע מתשובהנ נכנסתי למס' חנויות אופטיקה ושמתי לב שמסגרות פשוטות של משקפיים, שני מוטות פלסטיק וכדו' (לא משהו עם ציפוי זהב או אבנים מיוחדות) עולות מאות שקלים לעומת זאת, נכנסתי לחנויות שמוכרות משקפיים לקריאה בלבד בעלות של 20 ש"ח והמסגרות שלהם נראות כל כך יפות וחזקות, ואפילו עם עיטורים מברזל כל זה ב 20 ש"ח השאלה האם באמת יש הבדל בין המסגרות שנמכרות בבית מרקחת או בחנויות שמוכרות משקפיים לקריאה בעשרות שקלים (20-40 ש")לבין מסגרות שמוכרים בחנויות אופטיקה. מישהו אמר לי שהעלות של המסגרות בחנויות אופטיקה הן לא יותר מ 30 ש"ח ובעצם אין הבדל בין המסגרות. דבר נוסף, חנויות רבות נותנות לך מסגרת חינם אפילו בתנאי שאתה עושה אצלם משקפיים או מסגרת בעלות נמוכה מאוד. ועכשיו בכנות, האם מסגרת פלסטיק או מתכת שמוכרים בבית מרקחת או בסתם חנות ב 30 ש"ח שונה באמת מהמסגרת שמוכרים ב 400 ש"ח בחנות אופטיקה ?

שלום שירה, תשובה אמיתית וכנה. ישנו הבדל עצום בטיב ואיכות המסגרות בין אילו של ה'שקל וחצי' לאילו האיכותיות בחנויות המשקפיים. מבחינה איכות , שרידות, שרות,חלפים,קילופים,שבר ועוד ועוד... בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע