סוג עדשה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/08/2015 | 14:53 | מאת: איציק

שלום רב. אני עומד פעם ראשונה לעשות מולטיפוקל ווביקור אצל מספר חנויות כל אחד מציע עדשות שונות עם מחירים שונים מחברות שונות האם אפשר לקבל המלצה אילו עדשות מומלצות למשקפי מולטיפוקל לבעל מספר גבוה?

שלום, אני אישית ממליץ על עדשות רודנשטוק , לדעתי הכי טובות שיש. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע