משקפי ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/07/2015 | 18:40 | מאת: שרון

שלום, קניתי משקפי שמש לפני כמה ימים מחול ואני מעוניין להפוך אותם רק למשקפי ראייה, לא משקפי שמש אופטיים אלא משקפי ראייה רגילות עם עדשה שקופה. יש אפשרות כזאת בחנויות? אם כן באיזה חנויות?

שלום, בהחלט יש אפשרות. כנס לכל חנות אופטיקה שחבריך ימליצו לך או פנה אלינו. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע