צילינדר ללא מספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/07/2015 | 14:36 | מאת: אבי

אני מרכיב משקפיי ראיה למעלה מעשרים שנה,לאחרונה עשיתי בדיקה ונמצא כי המספר שלי ירד לאפס ונוותרה לי רק בעיית הצילינדר.אני כבר מספר ימים לא מרכיב את המשקפיים.התחושה טובה ואני מרגיש שהכל בסדר בהיבט הראייה ללא משקפיים.השאלה האם אי הרכבת משקפיים עם בעיית צילינדר תגרום לבעייה/החמרה בטווח הארוך?

שלום, אם אינך חש בשום הפרעה בראייה ללא משקפיים ואתה מתפקד כרגיל והאופטומטריסט אמר לך שלא חייב בהרכבת משקפיים, אתה יכול בלב שקט לא להרכיב משקפיים , שום בעיה רפואית או החמרה לא תיגרם. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע