כפילות בראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/07/2015 | 12:02 | מאת: יוליה

שלום אייל,הופחן אצלי שאישון ימין יותר נמוך מאישון שמאל.אני רואה כפול. פריזמות באדשות לא עזרו. בתהליך ניסוי וטעייה מצאנו אם אופטומטריסט שלהוריד פוקוס בעדשה ימנית ל 4.5מ"מ משפר בהרבה. אני שמתי לב שאם אני מורידה את המשקפיים בצד ימין עוד קצת, אז כפילות נעלמת לגמרי. השאלה האם כדאי להוריד פוקוס בעדשה עוד יותר? מה לעשות עם בעיה הזאת של אישונים? תודה רבה. בברכה יוליה

שלום, כמובן שקשה לי מבלי לבדוק, אבל אם הורדת המוקד עוזרת , אז בטח , למה לא ? לגבי האישון עצמו אין מה לעשות. האם נבדקת אצל רופא עיניים לשלילה של בעיות פתולוגיות ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע