צילינדר+ הגדלה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/07/2015 | 15:22 | מאת: מלי

אני בת 33 ללא משקפיים עד היום. עשיתי לראשונה בחיי בדיקת ראיה ומתברר שיש לי צילינדר די גבוה +הגדלה במס' נמוך. קניתי משקפיים ואכן איכות הראיה השתדרגה להפליא! אך מפריע לי מאד שהמשקפיים מגדילות את העיניים - ומכערות אותי... בגלל סיבה זו אני לא משתמשת במשקפיים. חשבתי אולי לוותר על מס' ההגדלה שהוא בכל מקרה נמוך ולהזמין משקפיים רק עם הצילינר. האם ניתן לעשות כזה דבר? או שהפרמטרים של הצילינדר וההגדלה תלויים זה בזה?

שלום, עדיף להתרגל למראה האסטטי ולהישאר עם הראייה הטובה. אם הדבר מפריע לך מאוד , שתפי את האופטומטריסט שלך ויהיה אפשרי להקטין את המספרים אך המחיר יהיה פגיעה באיכות הראייה. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע