הגדלת צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/07/2015 | 11:08 | מאת: רות

13 שנה הייתי עם אותה מרשם משקפיים -3.00 בשתי העיניים וחצי צילינדר בשתיהן . החלטתי להתחדש במשקפים חדשים ועברתי בדיקת ראיה אני בת 48 . נאמר לי שהמספר שלי בעין שמאל ירד ל-2.25 -וצילינדר -1.00 ובעין ימין -2.75-וצילינדר 0.75- . אציין שעברתי שתי בדיקות באותה חנות שהראו תוצאה שונה של צילינדר . ובחנות אחרת תוצאה שונה לגבי מספר בעין ימין 2.50-. שבוע מרכישת המשקפים קשה לי להסתגל למרשם החדש יש לי כאבי ראש . לדעתי בגלל העלייה החדה בצילינדר . שאלתי האם יהיה בסדר אם אתקן את הצילינדר במשקפים החדשים עם המרשם החדש לחצי צילינדר בשתי העיניים כפי שהיה לי עד כה ? או שלא אראה טוב ? כי אומרים שקשה להסתגל להגדלת צילינדר דרסטית .

שלום, כעקרון אכן הקטנת הצילינדר יכולה לפתור את בעיית ההסתגלות. יש לחזור אל האופטומטריסט שלך. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע