עדשות מגע מוטיפוקל - המלצה על אופטומטריסט

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/06/2015 | 22:40 | מאת: יואב

שלום, שוקל להחליף משקפים מולטיפוקל בעדשות מגע כאלה. מחפש מומחה מומלץ לכך באישור חיפה והצפון. תודה

שלום, מצטער לא מכיר בצפון. אולי אופטיקה אדלוביץ'. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע