מסגרות ועדשות איכותיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/06/2015 | 19:03 | מאת: שמש 5

שלום, המשקפיים הנוכחיות פיזית מציקות לי אחרי שעת עבודה( בעיקר כבדות ולוחצות על האף )והעדשות מתלכלכות ונסדקות כל הזמן (בלי להפילן) על אילו משקפים עדשות ומסגרות איכותיות היית ממליץ ? תודה

שלום שמש, אני לא יודע במה אתה עוסק , והאם המשקפיים שלך לקרוב בלבד או לכל הזמן. עליך להגיע לאופטומטריסט מקצועי ואמין שייתן לך פתרון. כלומר שיתאים לך נכון מסגרת וסוג עדשות. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע