שינוי מרכז אופטי בעין אחת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/05/2015 | 14:04 | מאת: יוליה

שלום אייל, בהמשך לשאלה שלי "פריזמות במשקפיים", התברר שאישון בעין אחת נמצא יותר למתה מעין שניה. לכן לא צריך פריזמות אלה רק "להוריד" עדשה בהתאם. השאלה שלי מה הסיבה שמרכז אופטי של עין אחת השתנה: בעיה רפואית פנימית או משקפיים עקומות שהשתמשתי הרבה שנים? האם אפשרי לתקן את זה? מודה לך מאוד. יוליה

שלום יוליה, אני לא מכיר את ההסטוריה הרפואית או העינית שלך כך שלא יכול לענות לך. אם יש שינוי אמיתי(!) ולא רק נראה כאילו שינוי שלא שמת לב אליו בעבר , זה דורש לפנייה בהקדם לרופא עיניים לבדיקה. אין קשר למשקפיים עקומים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע