החזר משקפים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/04/2015 | 19:19 | מאת: חסוי

שלום לפני כמה זמן קניתי משקפים מיוחדים שהיו אמורים להיות ללא ציפוי ,נגד לכלוך שמצטבר על העדשה במהלך היום. בעבר קניתי כאלו והיתי מרוצה. כעת אני מרגיש שהמשקפים מתלכלכות מהר מידי. פניתי לחנות והוא טוען בתוקף שזה תקין.ושהוא עשה לי אותם עם ציפי מיוחד נגד לכלוך(לא מה שבקשתי -בקשתי ללא ציפוי). האם אני יכול לדרוש ממנו לתת לי את כספי בחזרה?האם אפשר לשלוח את זה לבדיקה? מה נכון יותר למניעת לכלוך מדמעות וכו..-בלי ציפוי או ציפוי מיוחד?

שלום חסוי, תחזור לחנות , תבקש שיחליף לך את העדשות לכאלו ללא ציפויים בכלל. אם יסכים , מצויין. אם לא יסכים , תלך למקום אחר , תשלם ותקבל מה שאתה מבקש , ואל תחזור למקום ללא שרות טוב. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע