מספר במשקפיים כל הזמן עולה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/03/2015 | 21:57 | מאת: מוראל

גילי 16/6 וכל הזמן המספר עולה המספר שלי כרגע הוא ימין 4 שמאל 3.75 ועכשיו עשיתי בדיקת ראייה ועלה בחצי בכל צד. 1. האם יש משו לעשות בנידון שישאר יציב? 2 . האם יש צורך בקניית משקפיים בשביל חצי מספר והאם זה יכול לעזור בשביל יציבות המספר? אני רוצה שהמספר יהיה יציב על מנת שאוכל לעשות ניתוח בגיל 18

שלום, אין מה לעשות כדי למנוע את עליית המספר. כן יש צרך ברכישת עדשות משקפיים חדשות בשינוי של חצי מספר. אם תקפידי ללכת עם מספר מעודכן , יש סיכוי טוב יותר שהמספר ישתנה פחות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע