הוספת ציפוי אנטי רפלקס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/03/2015 | 17:18 | מאת: עדנה

שלום רב, קניתי לבתי שני זוגות משקפיים. כשנשאלתי על הוספת ציפוי, אמר לי האופטומטריסט שאין צורך שכן היא קטנה, לא נוהגת ולא תלך איתם בערב. עכשיו אני קצת מתחרטת (כל הזמן רואים השתקפות של אור על העדשה). האם ניתן להוסיף את הציפוי לעדשות הקיימות או יש צורך להחליפן? האם זה סיפור יקר? תודה מראש! עדנה

שלום, יש צורך להחליף את העדשות , תחזרי לאופטומטריסט שהכין את המשקפיים אני מקווה ובטוח שהוא יבוא לקראתך משמעותית במחיר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע