עדשות למשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/03/2015 | 10:40 | מאת: עינת

אשמח להתייעץ לגבי עדשות למשקפיים עבור הבן שלי- בן 4 עם מספר +5 ב2 העיניים. אני מעוניינת בעדשות דקות. איזה אינדקס מומלץ ומאיזה חומר? תודה מראש

שלום, עדשות 1.6 ייצור תהיינה מספקות. אם אין שיכול כלכלי אפשרי גם 1.67 ייצור , שתהיינה מעט(!) יותר דקות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע