משקפיים מספר נמוך

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/02/2015 | 09:57 | מאת: רונית

אני בת 50 ובבדיקה הוצע לי על ידי האופטומטריסט להרכיב משקפיים לרחוק מספר 0.5 ו- 0.25 , לעומת זאת שמעתי שבמספרים נמוכים כאלו עדיף לא להתחיל כי אז מהר מאד המספר גדל. וכדאי לחכות לפחות שהמספר יהיה 1 . האם נכון?? הבעייה שלי היא בפרטים הקטנים שאינם כבר ברורים לי כמו פעם. תודה

שלום רונית הרכבת משקפיים לא תגדיל לך את המספר , אם המצב כרגע מפריע לך תפתרי אותו. אין טעם לחכות לכלום ולמשהו שאולי לא יקרה , מפריע לך ? תרכיבי משקפיים עם מספר קטן ותהני מראייה טובה. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע