זמן הרכבה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/02/2015 | 17:10 | מאת: דניאל

שלום שוב, במידה ולא מרכיבים מדי יום עדשות מגע חודשיות, אז האם לאחר חודש חייבים לזרוק אותן, או שאפשר למשוך איתם עוד? ואם כן אז כמה? מה היצרן ממליץ? ומהי דעתך לעומת זאת? שאלה נוספת היא- כשהרכבתי פעם אחרונה עדשות מגע העין הייתה מיד אדומה ושורפת, כאילו שנכנס לי סבון לעיניים. רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע? האם אולי בגלל שהעדשה הייתה ללא שימוש למשך תקופה בתוך המחסנית עם אותה התמיסה? בתודה

שלום, העדשות לשימוש חודשי. אם מרכיב את העדשות רק 1-2 פעמים בשבוע אתה יכול להכפיל את זמן השימוש לחודשיים בכפוף למעקב ואישור האופטומטריסט שלך. לגבי השאלה השניה לא יודע לענות כי לא יודע מה סוג העדשות איזו תמיסה משתמש ומה מצב העיניים שלך. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע