דירוג עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/02/2015 | 14:34 | מאת: מתי

כן, אני יודע שנותן השירות חשוב. בהנחה שמדובר באותו נותן שירות והוא מעולה, כיצד הייתם מדרגים את העדשות הבאות מהטובה לפחות טובה? שמיר פריים 2 רודנשטוק lifefree סגם שארפ/דיאמונד תודה

שלום מתי, לכל סוג עדשה שתיארת יש יתרונות וחסרונות , אופטומטריסט טוב ומקצועי יתאים לך(!) את העדשות שמתאימות לך(!) לפי הצרכים והנתונים הספציפיים שלך(!). כל העדשות שהזכרת טובות . רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע