עדשות סמי סקלרליות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/01/2015 | 12:56 | מאת: שלום

קיבלתי אתמול עדשה סמי סקלרלית לקרטוקונוס ואמרו לי לשטוף אותה עם סבון gp לפני ששמים אותה במי חמצן. האם אפשר להשתמש בסבון של בוסטון לעדשוץ קשות במקום סבון gp?

כן. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע