רטיה לעין בשינה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/01/2015 | 23:44 | מאת: שרון

.אני מחפשת רטייה נוחה שאפשר לישון איתה, על עין אחת. שתמנע חדירת אור והתייבשות העין. ניסיתי רטיה של מטוסים אך היא אינה נוחה כי סוגרת את שתי העיניים. מה מומלץ?

שלום, אין לי מושג. תנסי אולי רטייה של תחפושת פיראט :-) . רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע