עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/01/2015 | 22:43 | מאת: רחל

אני מרכיבה משקפיים מולטיפוקל עם עדשות הכי טובות של שמיר ובכל זאת יש שריטות למרות שאני שומרת על המשקפיים ומנקה אותם עם נייר טואלט רך רק אחרי שטיפה במים. אני עומדת כעת לקנות משקפיים חדשות ומתלבטת אם לבחור את העדשות הטובות ביותר של צייז או רוזנשטוק אך ההבדל במחיר מאד גדול. האם לדעתך המחיר היקר יצדיק את עצמו ולא תהיינה שריטות. תודה

שלום רחל , ישנם סוגי ציפויים שונים באיכויות שונות. הציפויים של שמיר ורודנשטוק מוכרים לי והם טובים. גם בתוך שמיר ורודנשטוק יש רמות שונות של ציפויים. האם אופטומטריסט בדק את העדשות שברשותך ? או הפגמים בציפויים ולא שריטות ? המלצה שלי - עדשות רודנשטוק עם ציפוי שנקרא LT . ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע