נים בעין תינוקת בת 4 חודשים התפוצץ האם מותר לטוס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

31/12/2014 | 16:21 | מאת: דני

אתמול התפוצץ נים בעין של התינוקת. אני בחו"ל. הלכנו לרופא עינים שבדק ואמר שזה נים שהתפוצץ וזה יעבור. הבעיה היא שכדי לצאת מהאיזור בו אנו נמצאים עלינו לנסוע דרך מקומות גבוהים מעל 3500 מטר או בטיסה. האם הפרש הלחצים מסוכן לעין? האם מותר להיות בגובה? תודה

שלום דני , כנראה שהתשובה שלי כבר לא רלוונטית , אבל אין בבעיה לטוס או בעיה של הפרשי לחצים. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע