לקוי ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

31/12/2014 | 10:43 | מאת: רועי

שלום אני חולה סכרת עם פגיעה ברשתית. אני מטופל בזריקות אבסטין חדות הראייה בשתי העיניים 6/30. לא מצליחים למצוא לי משקפיים שיתאימו לי. האם אין מה לעשות ולתקן את הראייה? תודה

שלום רועי, כנראה שאי-אפשרי לשפר , אבל אשמח לבדוק אותך ולנסות לעזור. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע