מידראמיד טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/12/2014 | 12:01 | מאת: מאור

שלום, אני עוסק בהייטק, ואני כל היום על המחשב. כאשר אני מסתכל על המסך, אני רואה טוב, אך לעתים (אחת לכמה שעות, אני פתאום רואה מטושטש, כאשר אני ממצמץ אז זה מסתדר, ואני רואה טוב), אך כאשר אני מסתכל על נייר, או על הטלפון, ממש מקרוב(מרחק של כמה סנטימטרים) אז אני רואה מטושטש, לעומת אנשים אחרים שמאותו מרחק רואים טוב. הייתי אצל רופא עיניים והסברתי לו את זה, הוא עשה לי בדיקה ואמר שזאת תופעה נפוצה, כי האישון לא רגיל לראות מקרוב ואז קורה מצב שאני רואה מטושטש. הוא אמר שאני צריך לשים טיפות עיניים מידראמיד של ד"ר פישר, טיפה אחת בכל עין, בלילה למשך שבועיים. ואז הבעיה תיפטר, ואראה טוב מקרוב. על האריזה של הטיפות עיניים רשום "טיפות עיניים סטריליות להרחבת האישון לצורך דיאגנוזה". כלומר אני מבין שהטיפות האלה מיועדות לצורך אבחון (בדיקת עיניים). באינטרנט לא מצאתי מידע על כך שזה נודע לפתרון הבעיה שיש לי. אשמח לדעת האם הטיפול שהוא הביא לי מתאים? האם זה לא יכול לגרום נזק? לראיה מרחוק ולראיה מקרוב? תודה מראש.

שלום מאור, או שלא הבנת את הרופא או שמשהו לא מובן לי. מעולם לא שמעתי על טיפול במידראמיד לבעיה שאתה העלית. לדעתי יש לך ליקוי ראייה קל שדורש בדיקה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע