האם ככל שהמספר גבוה יותר מרגישים יותר עליית מספר?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/12/2014 | 12:59 | מאת: יהלי

האם ככל שהמספר גבוה יותר מרגישים יותר עליית מספר? התחלתי להרכיב משקפיים במספר -2 לפני 14 שנים(לפני זה כלל לא היו לי משקפי ראיה). ועליית מספר של -0.5 לא הורגשה אצלי ולא הצריכה אותי "לרוץ" לעשות משקפיים חדשים. עם השנים ותלאות הלימודים המחשבים והסמארטפונים עלה אט אט המספר והגעתי ל-5. בעליה האחרונה (עלה 0.5 מספר עקב מאמץ בכתיבת עבודת גמר שעות מול מחשב), והרגשתי שאני ממש לא רואה(ולכן החלפתי עדשות).האם ככל שהמספר עולה מרגישים יותר עליית מספר?

שלום יהלי, התופעה שאתה מתאר לא מוכרת לי. כן יכול להיות שבעבר הרחוק לא היית רגיל לראות מושלם , או שדרישות הראייה שלך היו נמוכות , ועם השנים ועם הגיל דרישות הראייה שלך גבוהות יותר ואתה יותר 'רוצה' לראות טוב. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע