בחירת עובי עדשה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/12/2014 | 14:34 | מאת: מגי

שלום, רציתי לברר כמה משמעותי ההבדל מבחינת עובי עדשה בין 1.6 ו1.67. המספרים שלי הם -5.75 וצילינד 0.5 בעין ימין ו -5 בשמאל. האם 1.6 תיהיה גם כבדה הרבה יותר מ1.67? המשקפיים שבחרתי הם בעלי מסגרת פלסטיק מלאה. תודה!!

12/12/2014 | 08:29 | מאת: אלי גל

אפשר גם עם 1.6 אם כי העדשה טיפה תבלות מחוץ למסגרת.

שלום מגי, השאלה כאן היא גם כלכלית. אם מתעלם משיקולי תקציב , הכי טוב לבחור עדשות 1.74 , אם התקציב דוחק יותר אז 1.67. על 1.6 פחות הייתי ממליץ , העדשה תהיה עבה יותר וכבדה יותר , אם כי לא בצורה מכוערת. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע