בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/12/2014 | 16:34 | מאת: ליאת

שלום, ביקרתי אצל האופטומטריסט והוא עשה לי בדיקה גם לקרוב וגם לרחוק הוא סירב להסביר לי את תצאות הבדיקה וכתב לי על דף. האם תוכל להסביר לי את תוצאותיי בבקשה? R 1.75 -0.75 x165 L 1.50 -0.50 x60 ADD 2.25 PD 63 רציתי לשאול עד כמה אני צריכה משקפיים לרחוק? והאם לאור התוצאות כדאי שאהיה תמיד עם משקפי מולטיפוקל? תודה רבה ליאת.

שלום ליאת, קשה לי לענות לך על סמך דף נייר. בגדול - את אמורה להרכיב משקפיים כנראה כל הזמן , עדיף מולטיפוקל. אם תגיעי אליי לבדיקה , אוכל לבדוק אספקטים נוספים בראייה שלך ולייעץ לך כמו שצריך. ללא תשלום כחברת פורום זה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע