בדיקה למספר משקפיים במכשיר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/12/2014 | 09:07 | מאת: דני

בוקר טוב הייתי אצל אופטומטריסט של חנות אופטיקה. לפני הבדיקה המוכרת בדקה אותי בדיקה ראשונית במכשיר כזה שהסתכלתי לתוך עדשות כאלה שמחוברות למכשיר והיא ראתה תוצאות. יותר מאוחר הסבירו לי בחנות שזה עובד על קרני אינפרה אדום. רציתי לשאול בשביל מה הבדיקה הזאת אם בלאו הכי האופטומטריסט בודק אחר כך. ובעיקר האם איו סיכון בקרן ששולח המכשיר כי זה קצת הטריד אותי העניין של הבדיקה הזו. בברכה

שלום דני, הבדיקה לא פוגעת כלל בעיניים. היא בדיקת עזר לאופטומטריסט , שמקצרת מעט את הבדיקה , והיא עוד חלק במכלול שיקולי הדעת של האופטומטריסט מה המרשם הסופי שייתן לך. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע