משקפי שמש מיוחדות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/11/2014 | 17:28 | מאת: יעל

עקב בלפריטיס כרונית אני סובלת מרגישות קשה לאור בעיקר אורות חשמל, ניאון, צפייה בטלוויזיה ואור השמש. הדבר פוגע קשות באיכות החיים שלי . קראתי באינטרנט שקיימים משקפי שמש שניתן להרכיב אותם מעל משקפיים אופטיות שנקראות FL41 ושהן עוזרות מאד בבעיות מסוג זה. . האם זה באמת עוזר והיכן ניתן למצוא אותם בארץ? איך הם נקראים בארץ? האם קיימים פתרונות אופטיים נוספים? תודה רבה, יעל

שלום, תני לי קישור להיכן שמצאת את הפילטרים האלו ואוכל לעזור לך. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

שלום יעל, צרי איתי קשר , אוכל לעזור לך. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע