הבדלים בין עדשות משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

26/11/2014 | 08:37 | מאת: עדי

שלום, מבקשת לדעת אם יש הבדל בין עדשות של אסילור, טוקאי וסוויס אופטיק מבחינת איכות. מדובר באינדקס 1.74. תודה

26/11/2014 | 09:52 | מאת: אלי גל

ממליץ על עדשות טוקאי או שמיר מבחינת הציפויים. ההבדל הוא בחומר גלם בחלק מהמקרים (אני לא יודע אם סוויס אופטיק מתאים לברגים או לא אבל טוקאי ושמיר מתאימים) ובאיכות הציפויים.

26/11/2014 | 17:31 | מאת: עדי האחרת

תודה על תשובתך. האם זה אומר שאסילור פחות מומלצות מטוקאי (כי נאמר לי שלאסילור 3 שנות אחריות ולטוקאי שנה אחת)? מדובר על מסגרת מלאה.

שלום עדי, מבין האופציות שנתת ממליץ לך על שמיר. ישנן גם עדשות רודנשטוק גרמניות , שלדעתי הן הטובות בעולם. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע