עין עצלה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/11/2014 | 14:57 | מאת: מוריה

שלום, לפני כחודש ילדתי בת .. רציתי לדעת מאיזה גיל ניתן לאבחן עין עצלה? לבעלי יש עין עצלה והוא מאוד חושש שזה תורשתי... האם זה נכון? האם יש משהו ספציפי שאני, בתור אמא שלה, צריכה לשים לב אליו? ניראה שהיא רואה בסדר, אבל אולי זה לא משהו שאוכל להבחין בו.: תודה רבה

שלום מוריה, תשומת הלב שלך מבורכת. ראשית תנסי לשים לב אם עין אחת בורחת פנימה/החוצה . כרגע הוא מעט צעיר מידי , מגיל 3 חודשים שימי לב. בגיל 6-8 חודשים קחי את הילד לבדיקה אצל רופא עיניים מומחה(!) לילדים. לא לרופא עיניים שמקבל ילדים , אלא למומחה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע