זוית עדשה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

23/11/2014 | 11:09 | מאת: ירון

יש לי צילינדר בעין ימין מספר 2. 1. במשקפים הקודמות ראיתי טוב יותר בעין ימין כשסובבתי אותן קצת עם כיוון השעון. במשקפים הנוכחיות אני רואה יותר טוב בעין ימין כשאני מסובב אותן נגד כיוון השעון. האם ניתן לקבוע את זוית העדשות בדיוק או שאפשר רק זויות בקפיצות קבועות מראש (כמו שיש קפיצות של רבע בחוזק העדשה)? 2. יש קצת טישטוש של הראיה כשאני מסתכל עם החלק השמאלי של העדשה. האם יכול להיות שיש פגם בייצור של העדשה?

26/11/2014 | 09:47 | מאת: אלי גל

כדאי לך לפנות לאופטומטריסט שאצלו עשית את המשקפיים ולבקש לבדוק את המשקפיים שלך. במידה ויש בעייה הוא יחליף את העדשות.

שלום ירון, בצילינדר 2.00- כמו שלך , ואם אתה רגיש לשינויים כפי שאתה מתאר, חשוב מאוד לדייק מאוד בזווית הצילינדר , גם בבדיקה וגם בהרכבת העדשות במעבדה. חזור אל האופטומטריסט שלך שאמור לתקן את הבעיה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע