הסרת ציפוי אנטיריפלקס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

לפני שנתיים קניתי משקפי מולטיפוקל עם עדשות המצופות בציפוי אנטיריפלקס. למרות שאני מקפידה על ניקוי העדשות רק בבדים המיועדים לכך, הציפוי החל להתקלף ויש ממש כתמים על העדשות. מכיוון שהאחריות על העדשות היא לשנה בלבד, החברה לא מוכנה לטפל בבעיה. האם יש דרך להסיר את הציפוי שעל העדשות? עדיף לי בלי ציפוי מאשר לראות מטושטש עם ציפוי. תודה, ורד

21/11/2014 | 12:23 | מאת: אלי גל

הסרת הציפוי תפגע עוד יותר בצלילות העדשה. מציע לך לרכוש עדשות חדשות עם ציפוי טוב יותר ואחריות ל-3 שנים. אני מאמין גם שהמספרים ישתנו במהלך 3 שנים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע