צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/11/2014 | 23:37 | מאת: הדר

שלום רב, לפני מס ימים עשיתי בדיקת ראייה ויצא מספר נמוך של צילנדר בשתי העיניים 0.75 אני בת 24. אני רואה בסדר גם בלי המשקפיים. שאלתי היא האם להימנע מלהרכיב אותם ולהרכיב רק בקריאה כדי שהעיניים לא יתרגלו למשקפיים והמספר יעלה. תודה רבה.

שלום הדר, את אמורה להרכיב את המשקפיים בכל מצב של דרישה לראייה טובה וחדה , בקריאה ממושכת , מחשב , נהיגה טלביזיה וכדומה. הרכבת המשקפיים או אי הרכבת המשקפיים לא ישפיעו על שינוי במספרים שלך. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע