מספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/10/2014 | 06:55 | מאת: רוני

שלום, אני בת 42 עם מספרים גבוהים במשקפיים (8.5 ו-10 ואני במגמת עליה) לאחרונה החלו בעיות גם בקריאה. האם המשמעות שאזדקק ל 2 זוגות משקפיים לקריאה ולעבודה יומיומית במחשב או שיש פתרון אחר (חוץ מביפוקל?) תודה

שלום, אין פתרון אחר מלבד 2 זוגות נפרדים , או משקפיים מולטיפוקליים שנותנים פתרון בזוג אחד. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע