רוחק ראייה לבת שנתיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/10/2014 | 10:22 | מאת: כרמית

שלום, הבת שלי בת השנתיים אובחנה עם רוחק ראייה ( +4 בעין אחת ו +4.5 בעין שניה) והרופא המליץ על משקפיים . הבנו כי העדשות של המשקפיים הן קמורות כך שהן כמו זכוכית מגדלת. האם קיימת טכנולוגיה בכל זאת לעשות עדשות שלא יגדילו ? תודה כרמית

שלום כרמית, כל עדשה במספרים האלו תגדיל מעט את העיניים. ישנן עדשות שטוחות מיוחדות א-ספריות שיכולות להקטין במעט את התופעה. התייעצי עם האופטומטריסט במקום בו רוכשת את המשקפיים. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע